5/3/13

Paisatges culturals a la Reial Séquia de Montcada

La Fundació Assut es complau de convidar-li a la presentació d’un projecte web 2.0 sobre l’Horta de València:
 
Paisatges culturals a la Reial Séquia de Montcada
 
El projecte consisteix en un portal web que, d'una manera dinámica, oberta i participativa, pretén contribuir a la millora del coneixement i la conservació del patrimoni cultural de l’Horta, incorporant dia a dia nous continguts textuals, gràfics, audiovisuals i multimèdia, i oferint també un espai d’interacció a través de les xarxes socials.
 
La presentació tindrà lloc el pròxim 7 de març, dijous, a les 18 hores, al Saló d'Actes de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Informàtica de la Universitat Politècnica de València (UPV) —vore plànol en arxiu adjunt—.
 
En l'acte intervindran Joan Romero, catedràtic de Geografia de la Universitat de València; Ignasi Mangue, coordinador del projecte, i José María García Álvarez-Coque, catedràtic d’Economia Aplicada i professor d'Economia i Política Agràries de la UPV.
 
En acabar, es projectarà en primícia el curtmetratge Esperant l'aigua (Miguel Ángel Baixauli, 2013), un dels treballs documentals que aniran incorporant-se a aquesta plataforma d'Internet.