Data: 17/06/2011 17:00 - 19:00
A càrrec del Dr. Jordi Colobrans
Lloc: Sala Pi i Sunyer (planta baixa), Institut d'Estudis Catalans,
carrer del Carme 47, Barcelona.
Moltes de les especialitats universitàries que coneixem van aparèixer durant la revolució industrial i responien a inquietuds o necessitats que es platejava la societat que s'industrialitzava. Des de llavors la societat ha seguit desenvolupant-se. D'una banda, tractant de trobar l'equilibri entre economia i societat i, de l'altra, entre la tecnologia i la societat.
En el s. XXI, la societat es digitalitza, l'economia es globalitza i la innovació tecnològica és molt present en la vida quotidiana de les persones, les organitzacions i les institucions. Aquest procés de canvi tecnològic, està qüestionant la validesa de les estructures, dels processos i dels discursos inventats per la societat industrial. Entre ells, l'Antropologia. Com hauria d'estar organitzada l'Antropologia al s.XXI? Quins haurien de ser els seus continguts? Quines haurien de ser les seves pràctiques i eines per esdevenir una experiència satisfactòria pels antropòlegs/es i útil a la societat en el seu conjunt?
Us convidem a un taller pràctic sobre "Com hauria de ser l'Antropologia del s. XXI"? a càrrec del Dr. Jordi Colobrans. El Taller intentarà dissenyar una proposta ideal des del punt de vista dels joves antropòlegs/es.
Aquest taller està finançat pel projecte LaborLab del Citilab (finançat pel Servei Català d'Ocupació) i es realitza amb la col.laboració de l'ICA i el Departament d'Antropologia de la UB.